07.jpg

Waarom staat dit appartement te koop?

In 2013 kochten Linda & Stefaan dit appartement met het idee er eventueel later zelf in te trekken en tussentijds te verhuren.  Het laatste kwam uit, 7 jaar werd het appartement verhuurd.

Van een eigen verhuis is het niet gekomen en om die reden wordt het appartement te koop aangeboden.

Wat Linda & Stefaan vooral aantrok bij hun aankoop was de grootte van het appartement en de ligging.

We stellen jou graag voor.

De residentie May Queen werd in 1983 gebouwd op de hoek van het President Rooseveltplein en de Oude Kasteelstraat.

De residentie werd door de jaren heen goed onderhouden door haar mede-eigenaars. Hierdoor is het nog steeds aangenaam thuiskomen in de residentie!

Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping waardoor je nog contact houdt met de beweging op het plein maar ook reeds geniet van de kruinen van de mooie kastanjebomen.

Samen met het appartement verkopen we op het gelijkvloers 2 autostandplaatsen en een ruime ondergrondse kelderberging.

35.jpg
02.jpg

Een wandeling door het appartement.

Dit is een zeer ruim appartement!  Dit ondervinden we reeds bij het binnenkomen. Een grote inkomhal met gastentoilet en bureauhoek wachten ons op.

Via de dubbele glazen deur wandelen we de leefruimte binnen.  Ook hier valt dadelijk de grootte op. Genoeg muur om zowel schilderijen als kasten een mooi plaatsje te geven!  Hier kan je zelf overwegen om een inpandig terras te maken of de leefruimte te verbinden met de keuken.

Geen grootse plannen, niet erg! De huidige indeling is prima en het massief eiken parket en het stijlvolle plafond zorgen reeds voor de nodige sfeer.

Naast de leefruimte bevindt zich de keuken. Ook in de keuken geniet je van een mooi zicht naar buiten.  We laten het over aan jouw smaak of je de keuken al dan niet vernieuwt. Je hebt alvast genoeg plaats ;-)  Aansluitend aan de keuken is er een berging.

En we wandelen verder ...

Gaan we bij het binnenkomen rechtdoor, vinden we de badkamer (met dubbele wastafel, toilet en ligbad) met daarnaast een eerste slaapkamer. Deze slaapkamer wordt gebruikt als zeer ruime (was)berging. Mocht je geen 3 slaapkamers nodig hebben, dan is dit zeker verder een optie!

Aansluitend op de inkomhal is de tweede slaapkamer die eveneens dienst kan doen als stijlvol bureau. Met de schuifdeuren kies je zelf welke privacy je wenst.  Vanuit het bureau kan je op het terrasje.

Dan hebben we nog de masterbedroom. Deze ligt aan de achterzijde van het appartement, met tussenin nog een dressingkast en grote ingemaakte kasten.

Ook in de slaapkamer zelf is er een grote kleerkast en ladekasten. Naast deze slaapkamer bevindt zich een douchekamer met dubbele wastafel en een toilet.

Mocht je dit wensen, kan je ook aan deze zijde van het appartement een inpandig terras maken. Dit was origineel de bedoeling maar toen koos men voor een grotere slaapkamer.

30.jpg
09.jpg

De ligging.

Het President Rooseveltplein ligt zeer centraal.  En toch vind je er de nodige rust.  Het Plein wordt getypeerd door enerzijds authentieke herenwoningen en anderzijds appartementgebouwen uit alle tijden. Zo vindt je tegenover het gebouw The White Residence uit 1938, het eerste appartementsgebouw van Kortrijk.

Vanuit jouw appartement kan je te voet naar de Grote Markt, de bakker, de slager, de Carrefour, ... of start je een wandeling langs de mooie leieboorden.

Heb je de trein soms nodig? Ook deze vind je op wandelafstand van het appartement!

Interessante weetjes:

  • EPC: 138

  • oppervlakte volgens eigendomstitel: 192 m²

  • aantal slaapkamers: tot 3

  • kadastraal inkomen: 1.799 euro

  • type verwarming: collectieve centrale verwarming op aardgas

  • 2 autostandplaatsen

  • 1 ruime kelderberging

  • onmiddellijk beschikbaar

29.jpg

HOMERUN OP ZATERDAG 27 FEBRUARI - PLAN JE BEZOEK IN

aangeboden door Henry Houser